Що ги плюете толкоз тези ЖТС-и?
Аз пък съм доволен. Ясно ми е че колата е в горния среден клас и без пари за поддръжка не става. Ако искате евтинджос кола, вземате малолитражка и толкоз.
Аз днес ходих на автосалона в София, минах около 500 км. общо и средния ми разход е 8 на 100. На магистралата с автопилот на 110, с настъпване за изпреварване ако застигам някой и отзад идва някой. От 160 не съм вдигал повече.
При тоя мотор забравяш за газова уредба.
Обслужих колата като я купих, октомври 2011, след което се сещам за:
Сменил съм свещи от ибея - НЖК - 4 бр. за около 88лв. с транспорта. - след тази смяна престана да придърпва, когато на автопилот ускорява, за да достигне зададената скорост и активираше чека.
Ламбда преди катализатора - около 143 лв.
една бобина от колега от форума - 70 лв.
2 ламбди след катализатора, дето не бяха за смяна, едната я отвих с пръсти
Мека връзка
термостат
Филтър купе
Долен ляв носач, заради разбит шарнир
на долен десен носач шарнира беше добре и смени в него само двете втулки.
Аааа, и помпа на съединителя в скоростната кутия
и задна дясна биелета като втория път взех ТРВ и се родих.
Като се сетя, сипвам добавка на Вюрт в резервоара да почиства уж дюзите.
Истината е , че в чужбина са ги карали, карали тези коли , а ние като ги купим, почваме едно по едно да оправяме, докато ги вкараме в пътя. И всичко е на късмет.
Зависи предишния сайбия колко е бил табиетлия и дали е обичал колата си, или само я е експлоатирал. Километражите се въртят от автоджамбазите на поразия, после се чудим що се обажда нещо, на което не би трябвало да му е дошло времето.
С колата - на късмет!
И успех!
Аз пък съм доволен. Ясно ми е че колата е в горния среден клас и без пари за поддръжка не става. Ако искате евтинджос кола, вземате малолитражка и толкоз.
Аз днес ходих на автосалона в София, минах около 500 км. общо и средния ми разход е 8 на 100. На магистралата с автопилот на 110, с настъпване за изпреварване ако застигам някой и отзад идва някой. От 160 не съм вдигал повече.
При тоя мотор забравяш за газова уредба.
Обслужих колата като я купих, октомври 2011, след което се сещам за:
Сменил съм свещи от ибея - НЖК - 4 бр. за около 88лв. с транспорта. - след тази смяна престана да придърпва, когато на автопилот ускорява, за да достигне зададената скорост и активираше чека.
Ламбда преди катализатора - около 143 лв.
една бобина от колега от форума - 70 лв.
2 ламбди след катализатора, дето не бяха за смяна, едната я отвих с пръсти
Мека връзка
термостат
Филтър купе
Долен ляв носач, заради разбит шарнир
на долен десен носач шарнира беше добре и смени в него само двете втулки.
Аааа, и помпа на съединителя в скоростната кутия
и задна дясна биелета като втория път взех ТРВ и се родих.
Като се сетя, сипвам добавка на Вюрт в резервоара да почиства уж дюзите.
Истината е , че в чужбина са ги карали, карали тези коли , а ние като ги купим, почваме едно по едно да оправяме, докато ги вкараме в пътя. И всичко е на късмет.
Зависи предишния сайбия колко е бил табиетлия и дали е обичал колата си, или само я е експлоатирал. Километражите се въртят от автоджамбазите на поразия, после се чудим що се обажда нещо, на което не би трябвало да му е дошло времето.
С колата - на късмет!
И успех!
Comment